Come and work with us

Salgskonsulent til distrikt Sjælland (Leisure, Education, Travel & Quick Service Restaurants), Aarhus

Alle medarbejderne i Arla Foods har et fælles mål om at udvikle vores forretning på en forsvarlig måde. Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til både kunder og forbrugere. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til en bred vifte af karrieremuligheder. Brug din naturkraft og bliv en del af Arla Foods.

Ansvar for eget distrikt
I Arla Danmark Foodservice ønsker vi at være den relevante mejeripartner, der aktivt bidrager til vores kunders forretning og fremtidige udvikling. Vi er en afdeling i konstant forandring, og vores ambition er at føre an og forme fremtidens foodservice-model. Vi arbejder med reel værdiskabelse, og udvikler vores kunders forretning med fokus på meromsætning, omkostnings- og procesbesparelser, bedre kvalitet og styrket køkkenhygiejne.

Du bliver en del af Arla Danmark Foodservice, hvor vi har ansvaret for salg af Arlas mejeriprodukter til alle relevante foodservice-kanaler i Danmark. Vi samarbejder med bl.a. operatører inden for kantiner, offentlige institutioner, hoteller og konferencecentre, skoler, Leisure, Sport & Fitness med mere. Du kommer til at arbejde hjemmefra, men vil være tilknyttet vores kontor i Købemhavn, hvor du med fast interval også vil deltage i relevante møder.

Du får ansvar for dit eget distrikt på Sjælland & Fyn. Her vil din opgave være at sikre, at Arla Foods er den foretrukne leverandør af mejeriprodukter til køkkener inden for Fritid, uddannelse (folkeskoler og ungdomsuddannelser), rejseoperatører & Quick Service Restauranter.

Din opgave bliver at besøge vores kunder for at rådgive og vejlede dem i forhold til de forretningsmæssige fordele de opnår ved brugen af Arlas løsninger, koncepter og produkter. Med udgangspunkt i Arlas salgsredskaber og ”Arla’s way of doing foodservice business” er målet at hjælpe kunderne til at skabe størst mulig værdi for deres forretning gennem den rette anvendelse af Arlas løsninger.

Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor du får rig mulighed for selv at planlægge din hverdag med støtte og god sparring fra dine kolleger.

Udadvendt, energisk og engageret ambassadør
Du har ikke nødvendigvis en fødevarefaglig baggrund men gerne salgserfaring fra en lignende stilling inden for foodservice-markedet.

Det er altafgørende, at du er energisk, engageret og vedholdende samt har du har et stort selvstændigt drive. Derudover evner du at lytte til og forstå vores kunder og deres forretninger, så du på bedst mulig måde kan støtte dem med henblik på at udvikle deres forretning til gavn for begge parter.

Det vil være et plus hvis din uddannelse har en kommerciel vinkel, hvilket har givet dig et solidt teoretisk fundament inden for forretningsforståelse og -udvikling. Du er  i stand til at identificere og analysere de vigtigste forretningsmæssige faktorer for kunderne og drive værdiskabende salg på såvel operationelt som taktisk og strategisk niveau. Gennem din stærke empati, din evne til at skabe og din vilje til at gå forrest er du i stand til at etablere stærke relationer til kunder på alle niveauer.

Som person er du proaktiv og trives i en selvstændig rolle, og du går gerne forrest, når det kommer til implementering og anvendelse af Arlas salgsværktøjer. Du er desuden kendt for at have en positiv og konstruktiv tilgang til alle nye udfordringer.

Da du fungerer som ambassadør for Arla Foods, skal du være tillidsvækkende, ansvarlig og samvittighedsfuld. Samtidig har du personlig gennemslagskraft og gode kommunikationsevner.

Ansøgning og kontakt
Venlig søg så hurtigt som muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen, når rette kandidat er fundet.  Har du spørgsmål til stillingen, så ring til salgschef, Kern Agerbæk Black, TLF: 2920 3137

Ansøg via dette link.

*LI-HF

Denmark