Come and work with us

Quality Specialist – Danmark Protein, Nr. Vium

Har du blik for kvalitet og fødevaresikkerhed og er du en stærk formidler og facilitator? Så har du nu mulighed for at blive kvalitetsspecialist, hvor din primære fokus vil være at sikre at vi fortsat forbedrer og løfter kvaliteten på Danmark Protein. Vi hører til Arla Foods Ingredients (AFI). Vi er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Du kommer til at referere til QEHS-chefen på din nye arbejdsplads, som ligger i Nr. Vium ved Videbæk.

Du sikrer vores system for kvalitet og fødevaresikkerhed
QEHS afdelingen på Danmark Protein består af en stor QC afdeling med ca. 35 ansatte samt en QA afdeling med ca. 12 ansatte, som du vil blive en del af. Du vil få ansvaret for at løfte fødevaresikkerheds- og kvalitetskulturen. Din nøgleopgave er at træne kollegaerne internt i fødevaresikkerhed og hygiejne for at implementere og vedligeholde vores processer og det rigtige mindset på området, således det fungerer optimalt og lever op til gældende standarder og krav.

Alt kvalitetsarbejde foregår i tæt samarbejde med andre afdelinger, f.eks. produktion, pakkeri og vedligeholdelse. Du får kontakt til hele organisationen, hvor du gennem god og tæt dialog afhjælper deres spørgsmål.

Inspirerende facilitator med kendskab til hygiejne og kvalitetsstyring
Du har bred erfaring med formidling, og brænder for at arbejde med undervisning og træning inden for kvalitet. Det er naturligt for dig at planlægge og tilpasse dine kurser samt gøre teorien nærværende således alle involveres og oplever at deres kompetencer på området styrkes. Du har en relevant baggrund som f.eks. procesteknolog, mejeri-, kemi- eller levnedsmiddelingeniør. Vi forventer ligeledes at du har erfaring fra et job i en fødevareproduktion, evt. som kvalitetsleder, underviser eller auditør, hvor du har fået indgående kendskab til både HACCP, hygiejnestandarder og kvalitetsstyringssystemer. Du arbejder struktureret og systematisk, og med din nysgerrighed og opsøgende natur formår du at tilegne dig viden for at kunne højne kvalitetsniveauet og forbedre sikkerheden.

Derudover har du analytisk tæft, et godt overblik og evner at fremsætte praktiske løsninger med god sammenhæng. Da du indgår i en travl virksomhed, der er inde i en yderst positiv udvikling, er det vigtigt, at du kan håndtere mange forskellige opgaver samtidigt og stadig er i stand til at blive færdig til tiden. Du har gode kommunikationsevner og formår at udarbejde præsentationer og undervisningsmateriale tilpasset målgruppen. Sidst, men ikke mindst, har du flair for IT, gerne kendskab til SAP, og du behersker engelsk flydende i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst sende din ansøgning senest 15 Februar. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til QEHS Manager Karen Glud, +45 7217 7705. 

Ansøg venligst via dette LINK 

*LI-HF

Denmark