Come and work with us

PTU/QEHS Chef søges til interim stilling, Brabrand

Vil du være med til at opfylde vores strategiske ambition om at skabe et mejeri med fokus på kvalitet, som samtidig er det mest effektive og konkurrencedygtige mejeri for specialprodukter? Du kan få afprøvet dine lederkompetencer og sætte din tekniske indsigt på spil i en produktion, som er inde i en rivende udvikling. Du er selv med til at skabe rammerne for jobbet baseret på vores vækst og områdets kompleksitet.

Brabrand mejeri har i de sidste år oplevet en vækst i produktionen af syrnede produkter. Med en årlig produktion på 93.000 tons er mejeriet Danmarks primære produktionssted for syrnede mejeriprodukter, som spænder vidt fra almindelige syrnede produkter til speciel ernæring for småtspisende forbrugere. Alle produkter er af høj kvalitet og miljø er et vigtigt element i vores arbejde, og derfor er vi også er certificeret efter British Retailer Consortium (BRC) og ISO 14001. 

Du er katalysatoren for udvikling af kvaliteten på Brabrand mejeri
Stillingen er en interim stilling frem til 1. juni 2018. Fra maj 2017 er du den naturlige katalysator, der udvikler og driver QEHS afdelingen på Brabrand Mejeri. Dit team arbejder med at styrke og udvikle processerne omkring kvalitet på mejeriet. Det betyder, at du skal sikre, at vores systemer og processer følger udviklingen i de krav, der stilles, så vi overholder Arla Foods’ og vores kunders standarder. Mejeriets produktkvalitet, fødevaresikkerhed og fokus på miljø og arbejdsmiljø skal altid være i verdensklasse.

I QEHS får du ansvaret for 7 medarbejdere herunder laboratoriet med 5 laboranter og en QEHS-koordinator, der koordinerer de daglige opgaver i laboratoriet. En vigtig del af dit job bliver at udvikle og klæde medarbejderne på til fremtidens udfordringer inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det er din opgave at:

  • Udvikle vores kvalitetsstyringssystem med en LEAN tankegang
  • Udvikle og sikre, at LEAN bliver integreret i vores arbejde med kvalitet
  • Sikre, at der på hele mejeriet arbejdes med at optimere procedurer og instruktioner ud fra Arlas politikker og standarder
  • Sikre at vi lærer af vores fejl og undgår at gentage dem ved at tage udgangspunkt i anvendelsen af LEAN

Du er til stadighed i tæt dialog med vores centrale QEHS og kollegaer på øvrige mejerier og bliver dermed en vigtig drivkraft bag mejeriets mange QEHS-opgaver. Som medlem af vores ledergruppe får du medansvar for at udvikle mejeriets strategi, performance og kultur.

Frem til maj 2017 vil du udover at blive sat godt ind i opgaven med at være QEHS Chef få opgaver som er drevet i PTU, afdelingen for produktion og teknologiudvikling. Du vil i denne afdeling arbejde sammen med medarbejdere som implementere og optimere nye produkter og nyt udstyr.

Teknolog eller Ingeniør med solide lederegenskaber og drive
Du har en baggrund som enten teknolog eller ingeniør inden for mejeri, fødevarer, kemi, eller bioteknologi. Du har enten med succes ledet medarbejdere med specialisterfaring, eller du har en stærk lederprofil med stort lederpotentiale. Du ved, at involvering, videndeling og kompetenceudvikling udgør fundamentet for fremragende resultater og velfungerende samarbejde. Du har erfaring med kvalitetsstyring, LEAN og fødevareproduktion, og du kan overskue og styre mange forskellige opgaver og arbejdsgange samtidig.

Du motiveres af at inddrage medarbejderne i arbejdet med at udvikle kvaliteten, og du bruger din involverende lederstil til at skabe et sundt og positivt miljø omkring dig. Samtidig formår du at stå fast på dine beslutninger og trænge igennem med dine budskaber overalt, hvor du færdes. Du stiller de rigtige spørgsmål og udfordrer gerne status quo, for at vi kan yde bedst muligt. Du taler og skriver engelsk og har ambitioner om at udvikle dig i rollen som leder.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen via dette LINK senest den 6. november 2016. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Site Director Mette Møller på tlf. 87 46 50 08.

*LI-HF

Denmark