Come and work with us

Projektleder til IT-projekter og driftsoptimerin, Videbæk

Kan du kombinere din forretningsmæssige indsigt med innovative idéer? Så er du måske vores nye kollega på ARINCO i Videbæk. Her er vi 295 medarbejdere i en højteknologisk virksomhed, som producerer mælkepulver og Child Nutrition produkter til hele verden. Glæd dig til en stilling, hvor du er med til at vælge og implementere ny teknologi samt optimere nuværende processer.

Projektleder – med innovativ forretningsforståelse
Produktion af Child Nutrition produkter er et strategisk forretningsområde for Arla Foods, og vi ser en stærkt stigende aktivitet. Derfor har vi brug for dig til at drive IT-projekter, indkøb/implementering af ny teknologi samt driftsoptimering.

Du bliver en del af vores Produktion- og Teknologiudviklingsafdeling. Du får med dit lederskab mulighed for, at være med til at sikre at vores produktions-setup er moderne, at vores IT-løsninger er ”smarte” og at vores proces er optimeret. Du er i projekterne med hele vejen fra idefasen til den endelige implementering.

Der er tale om udfordrende og spændende projekter omhandler installationer til bl.a. spraytørring, pulverhåndtering, pakkemaskiner, robotanlæg m.v. Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • ansvar for projekter fra ide til idriftsættelse – med fokus på IT-løsninger
  • sparring og teknisk support til produktion og vedligeholdelsesafdelingen
  • specificering af de rigtige IT-løsninger til produktionsudstyr
  • følge teknologiudviklingen og sikre at vi anvender de mest effektive løsninger i vores produktionssetup.

Solid forretningsforståelse og teknisk indsigt
Bag dig har du formentlig en relevant ingeniøruddannelse eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund. Har du projekterfaring, eller har du været beskæftiget i levnedsmiddelindustrien, vil det kun være et plus. I alle tilfælde er du udstyret med en høj grad af selvstændighed, som du anvender til at skabe nye muligheder for vores produkter.

Du slipper dine idéer løs med henblik på at skabe de bedst mulige resultater, der kan tage ARINCO’s forretning til nye højder. Derfor har du gode kommunikationsevner samt kan sparre og samarbejde med kunder, leverandører og kolleger på forskellige organisatoriske niveauer. Du trives rigtig godt i et selvstændigt job, hvor din handlekraft er med til at bane vejen for resultaterne. Dine sprogkundskaber inkluderer flydende engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen senest den 6. november. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Produktions- og Teknologiudviklingschef Heidi Andersen på tlf. 99 94 20 72.

Ansøg via dette link.

*LI-HF

Denmark