Come and work with us

Pakkerioperatører til Holstebro Mejeri

Er du en selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld operatør? Så er det lige dig, vi leder efter. Som pakkerioperatør på Holstebro Mejeri, der har 200 ansatte, kan du se frem til en varieret hverdag, hvor alle gør en aktiv indsats for at nå afdelingens mål. 

Det ene job er med primær tilknytning til vores Mini afdeling hvor der produceres minibægre til hotel- og flybranchen. Afdelingen har ca. 15 ansatte der arbejder på alle tider af døgnet. Du vil fortrinsvis komme til at arbejde på natholdet. 

Det andet job er i vores krydder afdeling, hvor der produceres Kærgården med krydderi varianter. Afdelingen har ca. 7 ansatte, der også arbejder på alle tider af døgnet. Jobbet er fortrinsvis på aftenhold.  

Kontrol, kvalitet og procesoptimering
I begge afdelinger er opgaven at betjene vores pakkeanlæg, hvor du overvåger og kontrollerer at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Du kommer også til at spille en central rolle med at sikre løbende forbedringer og optimering af processerne, der vedrører selve driften og pakkeriet som helhed. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor alle gør en aktiv indsats for at nå afdelingens mål.

Derudover vil du bl.a. skulle:

  • Følge procedurer vedrørende fødevaresikkerhed og deltage aktivt i afdelingens hygiejneprocedurer 
  • Identificere årsager til kvalitetsmangler og komme med forslag til forbedringer
  • Sikre effektivitet og håndtering af de udfordringer der opstår undervejs

Ansvarsfuld operatør med godt overblik
Har du en håndværksmæssig baggrund eller er du uddannet industrioperatør, vil det være en fordel Det er desuden et plus, hvis du tidligere har arbejdet i en fødevarevirksomhed eller i et pakkeri.

Du er selvstændig, fleksibel og har en positiv attitude. Derudover vil tidligere kolleger beskrive dig som omstillingsparat, effektiv og stabil.  Du har gode samarbejdsevner og formår at holde hovedet koldt, også når vi har allermest travlt.

Da du får kontakt til interne og eksterne leverandører og kunder, er det vigtigt, at du behersker skriftlig og mundtlig dansk og kan begå dig på engelsk. Du har desuden gode IT-kundskaber og hvis du har kendskab til LEAN, vil det være en fordel.

På Holstebro Mejeri er arbejdsmiljø et nøgleord, så du kan se frem til at blive en del af en arbejdsplads med høj trivsel og fokus på din personlige udvikling.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 12. december 2016. Mærk din ansøgning ”Pakkerioperatør - mini” eller ”Pakkerioperatør - krydder”  og send den til jgj@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder Per Harbo på phar@arlafoods.com eller på +45 7228 3130. 

Denmark