Come and work with us

Pakkerioperatører til Holstebro Mejeri

Er du en selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld operatør? Så er det lige dig, vi leder efter. Som pakkerioperatør på Holstebro Mejeri, der har 200 ansatte, kan du se frem til en varieret hverdag, hvor alle gør en aktiv indsats for at nå afdelingens mål. Du vil blive tilknyttet vores Blend-afdeling, hvor der produceres blandingsprodukter som f.eks. Kærgården og Lurpak på alle tider af døgnet. Du vil blive en del af et team, der arbejder fokuseret på at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kontrol, kvalitet og procesoptimering
Din primære opgave bliver at betjene vores pakkeanlæg, hvor du overvåger og kontrollerer, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Du kommer også til at spille en central rolle med at sikre løbende forbedringer og optimering af processerne, der vedrører selve driften og pakkeriet som helhed. Derudover vil du bl.a. skulle:

  • Deltage aktivt i afdelingens hygiejneprocedurer
  • Identificere årsager til kvalitetsmangler og komme med forslag til forbedringer
  • Sikre effektivitet og håndtering af de udfordringer der opstår undervejs

Der er tale om fuldtidsstillinger bestående af både dag-, aften- og nattevagter.

Ansvarsfuld operatør med godt overblik
Har du en håndværksmæssig baggrund eller er du uddannet industrioperatør, vil det være en fordel Det er desuden et plus, hvis du tidligere har arbejdet i en fødevarevirksomhed eller i et pakkeri.

Du er selvstændig, fleksibel og har en positiv attitude. Derudover vil tidligere kolleger beskrive dig som omstillingsparat, effektiv og stabil. Du har gode samarbejdsevner og formår at holde hovedet koldt, også når vi har allermest travlt.

Da du får kontakt til interne og eksterne leverandører og kunder, er det vigtigt, at du behersker skriftlig og mundtlig dansk og kan begå dig på engelsk. Du har desuden gode IT-kundskaber og har tidligere arbejdet med LEAN.

På Holstebro Mejeri er arbejdsmiljø et nøgleord, så du kan se frem til at blive en del af en arbejdsplads med høj trivsel og fokus på din personlige udvikling.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 7. oktober 2016. Mærk din ansøgning ”Pakkerioperatører” og send den til jgj@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder Pia Bonitz på pibo2@arlafoods.com eller Teamleder Bjarne Thyrrestrup på bjth@arlafoods.com.

Download PDF
Denmark