Come and work with us

Pakkerioperatør til Høgelund Mejeri (dag- eller nathold)

Er du en selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld operatør? Så er det lige dig, vi leder efter. Som pakkerioperatør på Høgelund Mejeri, der har 150 dedikerede ansatte, kan du se frem til en varieret hverdag, hvor alle gør en aktiv indsats for at nå afdelingens mål. Du vil blive en del af et team, der arbejder fokuseret på at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kontrol, kvalitet og procesoptimering
Din primære opgave bliver at betjene vores pakkeanlæg på nathold, hvor du overvåger og kontrollerer, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Du kommer også til at spille en central rolle med at sikre løbende forbedringer og optimering af processerne, der vedrører selve driften og pakkeriet som helhed. Derudover vil du bl.a. skulle:

  • Deltage aktivt i afdelingens hygiejneprocedurer
  • Identificere årsager til kvalitetsmangler og komme med forslag til forbedringer
  • Sikre effektivitet og håndtering af de udfordringer der opstår undervejs

De ledige jobs er fuldtidsstillinger på enten aften- eller nathold, men kan i perioder også kan bestå af daghold.

For aftenhold er arbejdstiden man-tor kl. 15.05-01.00 For nathold er arbejdstiden kl. 22.00-06.15 med opstart søndag aften og afslutning fredag morgen.

Ansvarsbevidst selvstændig operatør med godt overblik
Du er uddannet procesoperatør, industrioperatør eller lignende og har erfaring med pakkeri eller lager. Du skal have truck-kort, og have IT-kendskab på brugerniveau samt være god til at formulere dig i skrift og tale. Hvis du også har erfaring med SAP og LEAN, vil det klart være en fordel.

Du er selvstændig, fleksibel og har en positiv attitude. Du er god til at samarbejde og bidrager aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i teamet. Du er ansvarsbevidst, initiativrig, mødestabil og brænder for dit arbejde, og du formår at holde hovedet koldt, også når stressede situationer opstår.

Derudover har du gode samarbejdsevner, er kvalitetsbevidst og serviceminded og har en fleksibel indstilling til arbejdsopgaver og dine kolleger. Det er en fordel, hvis du har flair for teknik og erfaring med pakkeprocesser.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2016. Mærk din ansøgning ”Pakkerioperatør aftenhold” eller ”Pakkerioperatør nathold” i emnefeltet og send den på mail til legra@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til teamleder Torben Brink Bergendorff på 9131 6200. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Download PDF
Denmark