Come and work with us

Pakkeri- og Logistikchef, Fredericia

Korsvej Mejeri ved Fredericia producerer flødeoste af allerhøjeste kvalitet. Vi er 130 kolleger der hver dag sætter en ære i at producere Specialoste og vi mangler en pakkeri- og logistikchef der kan sætte sig i spidsen for fortsat at udvikle pakkeriet. Du vil være chef for 74 medarbejdere herunder 3 teamledere og 2 koordinatorer.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Dygtig leder med personlighed og potentiale
Det er dit overordnede job at sørge for, at produkterne lever op til vores høje krav til sikkerhed, hygiejne og kvalitet. Samtidig har du stor interesse i, at vi undgår spild og svind og har fuldt fokus på effektiviteten i forhold til kvalitet, flow, optimering og økonomi. Rygraden i vores processer er vores kvalitetsledelsessystem og lean som du skal drive og meget gerne have stor erfaring med fra tidligere.

Som motiverende og målrettet leder har du fokus på at fastholde et sikkert arbejdsmiljø, hvor trivsel, samarbejde og medarbejderudvikling er i højsædet. Ved at sætte en klar kurs for dit team sikrer du, at pakkeriets medarbejderne er klædt på til at nå vores ambitiøse mål. Du kan se frem til et job, hvor du i høj grad får mulighed for at tage din ledererfaring til et nyt niveau og være del af en kompetent og engageret ledergruppe.

Du skal være dynamo for Lean-filosofien og vil fortsætte udviklingen i afdelingen. Du anvender Lean til at styre afdelingens mål og KPIér, og bidrager aktivt med din erfaring og sunde fornuft til, at vi bliver endnu dygtigere. For at sikre et godt flow i hverdagen har du løbende dialog og samarbejde med mejeriets øvrige afdelinger, ift. at koordinere produktionsplaner, vedligehold mv.

Ambitiøs leder med sans for kvalitet
Du er enten ingeniør, procesteknolog eller har en tilsvarende uddannelse inden for supply chain eller logistik. Og du har helt sikkert erfaring som leder – og har gjort det godt. Du kan se en klar fordel i at involvere dine medarbejdere og udnytte deres kompetencer til fulde. Det er absolut nødvendigt, at du har dokumenteret erfaring med at sikre høj kvalitet, og at du har arbejdet med kvalitetsstyring, Lean og logistikflow.

Du motiveres i høj grad af at optimere den daglige drift og opnå ekstraordinært gode resultater, og du har den rette sammensætning af ambitioner og potentiale til at udvikle dig i rollen som leder.

Du arbejder på det strategiske og taktiske niveau og kan også støtte dine teamledere i dag-til-dag driftsbeslutninger. Som en god kommunikator formår du at motivere dine medarbejdere og skabe et dynamisk samarbejde på tværs af virksomheden. Du er ambassadør for mejeriet og begår dig godt på både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Site Director Allan Kristensen på 72304922.

Ansøg venligst via dette LINK 

*LI-HF

Denmark