Come and work with us

Operatør til afsækning, Videbæk

Har du lyst til at forme fremtiden og hjælpe os til at blive endnu bedre? Så søg stillingen som operatør og få din daglige gang i afsækningen på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk. Vi er 360 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer proteiner og laktose til en bred vifte af levnedsmidler.

Vi er en del af Arla Foods Ingrediens, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Betjening og optimering af vores afsækningsanlæg
Som operatør bliver dit primære ansvar at betjene vores afsækningsanlæg. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering. Du sikrer en optimal drift, der lever op til vores høje krav til kvalitet og effektivitet. Vi arbejder i holdskift, og du kan se frem til at indgå i et fire-mands hold, hvor der arbejdes efter en otte ugers vagtplan, skiftevis dag og aften/nat.

Du vil få en afvekslende arbejdsdag, som du selv har mulighed for at præge.

Arbejdsomhed og gode samarbejdsevner
Du er industrioperatør, processoperatør, eller du har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til betjening af pakkemaskiner/afsækninganlæg og palleteringsanlæg. Du skal have skruet hænderne rigtigt på og samtidig have hovedet med i alle arbejdsopgaver. Du har fokus på kvalitet og forbedringer samt at følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse.  

Du skal have truck-certifikat og IT-kendskab på brugerniveau. Desuden er det vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 14. November 2016. Stillingen er til ansættelse snarest muligt og vi forventer at afholde samtaler løbende. Mærk venligst din ansøgning og CV ”Operatør” og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk Att.: Birgitte Kynde eller til bijen@arlafoods.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen bedes du ringe til Packaging Team Leader Birgitte Kynde på 72177806. 

Denmark