Come and work with us

Mejerister til Nr. Vium Mejeri, Videbæk

Har du lyst til at arbejde med ostefremstilling på et moderne mejeri, der står for en af Danmarks største produktioner af gul ost? Så får du nu chancen. Som mejerist på Nr. Vium Mejeri ved Videbæk kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 360 glade kolleger i et godt arbejdsmiljø med et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone. Mejeriet sover aldrig, og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7.

Du sørger for, at vi kan levere kvalitetsprodukter
Som mejerist indgår du i et team af gode, solide kolleger, der alle arbejder hårdt på at løse en række afvekslende opgaver i osteproduktionen. Vi søger mejerister til tre af vores osterier, hvor arbejdsopgaverne spænder fra manuelle opgaver til processtyring, processovervågning, registreringer, prøveudtagninger og meget mere.

Du vil få en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og en stor kontaktflade i organisationen.

Vi søger mejerister der er åbne for at arbejde både dag og nat. Du vil få en fast arbejdsplan hvor også weekendarbejde vil indgå.

Vil du levere ost i verdensklasse?
Du er enten uddannet mejerist, mejeriteknolog eller procesteknolog. Uanset faglig baggrund har du solid viden om mejeriproduktion, en god forståelse for ostefremstilling.samt et godt kendskab til processtyring og hygiejne. Derudover har du flair for IT, da dette vil blive en naturlig og stor del af din hverdag.

Du går ikke på kompromis med sikkerhed, hygiejne og kvalitet, og det falder dig naturligt at være struktureret og have overblik. Du går til opgaverne med højt humør og en positiv indstilling, og du trives i et dynamisk miljø, hvor vi lægger stor vægt på nøjagtighed og orden.

På Nr. Vium Mejeri er LEAN er en naturlig del af vores hverdag, så har du kendskab dertil er det et stort plus. Har du ligeledes kendskab til SAP og XMII, er det en klar fordel.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 30. september 2016. Mærk din ansøgning ”Mejerist” og send den på mail til Ulesk@arlafoods.com. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Jørgen Peter Hansen på 96945610

Download PDF
Denmark