Come and work with us

Maskinmekaniker, Götene

Förebyggande och avhjälpande underhåll
Vi söker en medarbetare till underhållsavdelningen där arbetsuppgifterna i huvudsak blir att utföra felsökning, genomföra reparationer och arbeta med förebyggande underhåll på Ost & Alexanders ostförädlingsutrustning, förpackningsmaskiner och höglagerutrustning. Som mekaniker kommer du även ansvara för att upprätta och uppdatera mek-dokumentationen i samband med olika åtgärder. Då vi arbetar med LEAN och har stort fokus på att förbättra produktionsanläggningen och vårt sätt att arbeta, blir du som mekaniker en viktig resurs även här. I rollen kommer du även att delta i projekt- och installationsarbeten samt handleda och utbilda produktionspersonalen så de själva kan hantera utrustningen på bästa sätt.

Du kommer att arbeta dagtid/tvåskift, och schemalagd beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten är tillsvidare och tillträde snarast.

Serviceinriktad och tycker om att dela med dig av din kunskap
Som mekaniker har du en gymnasial utbildning med inriktning mot industrin, gärna tillsammans med flerårig arbetslivserfarenhet inom området. Att arbeta på underhållsavdelningen kräver också att du är serviceinriktad samt att du kan kommunicera, förklara och dela med dig av dina kunskaper till dina arbetskamrater. Då du kommer att ställas inför nya problem ibland, är din självständiga hållning, din initiativförmåga och din kreativitet viktiga faktorer för att lyckas.

Ansökan och kontakt
Skicka ansökan med CV och personligt brev till ingamay.arvidsson@arlafoods.commärkt med ”Maskinmekaniker GOA” senast 2016-10-23. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Abelsson, Teamleader Underhåll, 070-261 27 45, Kjell Pedersen, el/facklig kontaktperson, 070-261 27 40. Ange i ansökan var du sett tjänsten. 

Sweden