Come and work with us

Logistikkoordinator, Aarhus

Har du erfaring med logistik og kundeservice, og kan du lide at arbejde med mange forskellige opgaver i et internationalt miljø? Så er du den rette til at hjælpe os med at håndtere vores eksport til Europa og Oversø. Du indgår i Global Customer Service afdeling i Aarhus. Her får du en hverdag med afvekslende logistikopgaver og en bred kontaktflade til kunder verden over.

Ordrehåndtering og kundeservice
Dine opgaver bliver bl.a. at modtage ordrer og sikre, at de håndteres i overensstemmelse med de gældende aftaler, og at leverancerne når helt til dørs i rette tid. Du bliver en del af et team af logistikkoordinatorer og er i daglig kontakt med vores driftssteder og transportører. Derudover får du en nøglerolle i kontakten til vores globale salg samt globale kunder vedrørende ordreplanlægning, afskibning og leverancer. Du skal være med til at løse mange forskellige ad hoc-opgaver i dagligdagen og får mulighed for løbende at bidrage til at forbedre vores arbejdsprocedurer.

Du får mange alsidige opgaver, hvor der løbende skal følges op på opgaver, samt deadlines, som skal overholdes. Samtidig er du på pletten, som backup for dine kolleger, når der er brug for det. Du kan forvente en meget stor kontaktflade på tværs af forretningsenheden og til datterselskaber, sælgere, fabrikker, myndigheder mv.

Kommerciel profil med international logistik i bagagen
Du er muligvis uddannet speditør, shippingassistent, eksportassistent eller tilsvarende. Du er i stand til at håndtere mange sideløbende opgaver i en til tider hektisk hverdag, samtidigt med at du bevarer overblikket og har øje for detaljen. Du har flere års erfaring med logistik og diverse internationale shipping- og eksportdokumenter samt kendskab til håndtering af remburser.

Det er vigtigt, at du trives godt i kontakten med udenlandske kunder, og her får du brug for dine gode Engelskkundskaber. Du er vant til at arbejde med MS Office-pakken, og kender du også til SAP R/3, er det absolut en fordel. Du er udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst og trives i et dynamisk miljø med mange kolleger og samarbejdspartnere.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen senest den 30 september. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Per Kristensen på +45 89381119.

Ansøg via dette link.

Denmark