Come and work with us

Laborant, Falkenberg

I Falkenberg tillverkar vi Keso, vårt populära cottage cheese- sortiment. Vi är norra Europas största tillverkare av Cottage cheese och produkterna säljs i flera länder. Vi är ca 100 medarbetare och stort fokus ligger på att utveckla både nya produkter och marknader. Produktionen pågår alla dagar, året runt. Nu söker vi en laborant till vårt QEHS- team där du blir en viktig resurs i vårt kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöarbete. I teamet ingår fyra laboranter, en miljösamordnare, en produkttekniker och man rapporterar till  QEHS-chefen.

Självständigt hantera analyser inom sensorik, mikrobiologi och kemi
Som Laborant kommer du att analysera och utvärdera produkter och material för att kontrollera och säkerställa att kvalitetsnormer och godkända analysstandarder följs. Du kommer också att vara en resurs i arbetet med ständiga förbättringar och arbeta aktivt med våra system för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och LEAN. På laboratoriet analyserar vi våra råvaror, produkter och media. Resultatet av detta arbete sammanställs och avrapporteras så att ett kontinuerligt förbättringsarbete kan ske. I arbetet ingår även att hålla och genomföra interna utbildningar samt att administrera i olika typer av system.

Du kommer att vara en stödresurs till produktionsavdelningarna vid kvalitetsavvikelser och vid störningar ansvara för att nödvändiga åtgärder görs enligt gällande rutiner. Arbetet är förlagt till dagtid men skiftarbete och arbete på obekväm tid kan förekomma.

Ansvarsfull analytiker med intresse för mikrobiologi
Vi söker dig som lägst har en utbildning på gymnasienivå med kemi/mikrobiologi i kombination med några års erfarenhet av liknande arbete inom mejeri eller livsmedel.

Du är analytisk, har ett gott ordningssinne och är engagerad i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tycker även om att dela med dig av dina kunskaper och lära ut till andra. Din administrativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 15 december 2016. Välkommen att kontakta QEHS-chef Anna Holmén, tel +46 705 377 228 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk.

*LI-HF

Sweden