Come and work with us

Kvalitetsmedveten Culinary Advisor & Content Producer, Stockholm

Vill du jobba hos en av landets mest populära matinspiratörer och lämna avtryck i de svenska köken? Som Culinary Advisor & Content Producer på Arla Foods i Stockholm blir du ansvarig för provköket och att våra recept håller högsta kvalitet. Din passion för matlagning, känsla för kvalitet och noggrannhet som provlagare, är grunden i utvecklingen av recept. Vi sprider i dag vår omtyckta matinspiration i kanaler som webb, sociala medier, appar, receptbroschyrer med mera. Ta dig an en spännande roll där du blir motorn i utvecklingen av våra recept.

Provlagade recept som inspirerar till matlagning
Att erbjuda enkla och inspirerande recept till våra konsumenter är en av våra viktigaste uppgifter. I rollen som Culinary Advisor & Content Producer ansvarar du för Arla Köket-provkök och ser till att alla recept är provlagade enligt de kvalitetskrav som Arla har. Tillsammans med dina kollegor tar du även fram annat innehåll som lyfter Arlas produkter i matlagningen. Tjänsten ingår i det Digitala Teamet på Arla.

Du kommer vara motorn i utvecklingen av recept, innehåll och tjänster som stärker vårt erbjudande och vår strävan att vara hela Sveriges matinspiratör. En viktig del i arbetet är därför att ansvara för vår receptdatabas. Det kräver att du arbetar strukturerat och planerat med så väl innehåll (recept) som struktur (olika projekt, kategorier, ingredienser med mera). Utifrån de insikter du får i detta arbete, ger du värdefull input till hur våra olika tjänster kopplade till matlagning kan utvecklas. 

Arlas ansikte utåt
Rollen medför många olika kontaktytor, framförallt internt men också externt, med receptkreatörer, kockar och kreativa byråer. Som person är det viktigt att du får energi av att ha många olika projekt igång samtidigt. Du blir vårt ”ansikte utåt” och talesperson för frågor kring recept och matlagning. Att berätta om olika produkter och deras egenskaper i video eller annat format är exempel på arbetsuppgifter. Du behöver känna dig bekväm med att framför kameran visa hur man till exempel knådar en deg eller gör en god sås.

Du håller koll på trender och förstår vad konsumenten behöver. På Arla baserar vi vårt arbete på de insikter vi har kring vad konsumenter söker på. Det är viktig input i arbetet med att producera recept och annat innehåll, till exempel användarguider och ”how to’s” kopplade till matlagning.

Noggrannhet och passion för mat
Du har passion för mat, kombinerat med noggrannhet, tålamod och kvalitetsmedvetenhet. Du har en utbildning inom matlagning, funktion och/eller måltidskunskap och har erfarenhet från en liknande roll där du har jobbat professionellt med receptutveckling och kvalitetssäkring i 3 till 5 år, gärna i ett provkök. Med andra ord har du gedigen kunskap om matlagning, bakning och näringslära. Du har dokumenterad erfarenhet av, och vana vid, datorbaserat arbete, gärna receptdatabaser, samt MS Office.

För att lyckas behöver du arbeta planerat och strukturerat, och du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du har många olika projekt igång samtidigt. Du är kreativ och positiv samt kan entusiasmera och inspirera till matlagning. Dessutom har du god förmåga att uttrycka dig och kan beskriva mat, både verbalt och skriftligt. Du ser samarbete som nyckeln till framgång för dig och dem du arbetar med.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2016-12-21. Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Välkommen att kontakta Anna Ovesdotter, Senior Content Manager, 0733-601 651 för mer information om tjänsten. 

Ansök via denna länk 

*LI-HF

Sweden