Come and work with us

Kvalitetsingeniør – AFI, Danmark Protein, Videbæk

Har du blik for kvalitet og fødevaresikkerhed og lyst til et job på et driftssted med stor vækst? Så har du nu mulighed for at blive kvalitetsingeniør i QEHS-afdelingen i Danmark Protein, som hører til Arla Foods Ingredients (AFI). Vi er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Du kommer til at referere til QA-chefen på din nye arbejdsplads, som ligger i Nr. Vium ved Videbæk nær Herning.

Du sikrer vores system for kvalitet og fødevaresikkerhed
Din fornemmeste opgave er at sikre vores kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem, certificeret efter FSSC22.000, så det fungerer optimalt og lever op til gældende standarder og kundekrav. Sammen med fire kolleger står du for vedligehold og opdatering af systemet, og i den forbindelse deltager du i risikovurdering af alt fra nye produkter over ingredienser til processer og anlæg.

I tæt samarbejde sørger I for, at den nyeste viden indarbejdes i kvalitetsstyringssystemet, så vi forebygger fejl og bidrager til effektiv problemløsning. Herudover tæller dine opgaver også interne auditeringer samt overvågning og analyse af kvalitetsinformation. Alt sammen for at sikre, at systemet virker i praksis, så vi altid leverer den bedste kvalitet til vores kunder.

Alt kvalitetsarbejde foregår i tæt samarbejde med andre afdelinger, f.eks. produktion, pakkeri og vedligeholdelse. Du får kontakt til hele fabrikken foruden en række eksterne kunder, hvor du gennem god og tæt dialog afhjælper alle deres spørgsmål – lige fra forespørgsler over undersøgelser til behandling af klager.

Kendskab til hygiejne, mikrobiologi og kvalitetsstyring
Du har en relevant baggrund som eksempelvis procesteknolog, mejeri-, kemi- eller levnedsmiddelingeniør og solidt kendskab til fødevaremikrobiologi. Du har 3-5 års erfaring fra et job i en fødevareproduktion, hvor du har fået kendskab til både hygiejnestandarder og kvalitetsstyringssystemer.

Med andre ord skal du have solid sans for kvalitet og kunne gennemføre risikovurderinger. Desuden arbejder du struktureret og systematisk, og med din nysgerrighed og opsøgende natur formår du at tilegne dig viden for at kunne højne kvalitetsniveauet og forbedre sikkerheden. Endelig har du analytisk tæft, et godt overblik og evner at fremsætte praktiske løsninger med god sammenhæng.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til QEHS Manager Karen Glud, +45 7217 7705. 

Ansøg via dette link.

Denmark