Come and work with us

Kundekonsulent med Danmarks bedste servicegen, Aarhus

Alle medarbejderne i Arla Foods har et fælles mål om at udvikle vores forretning på en forsvarlig måde. Du har naturligt flair for at lave forretning og er i stand til at opbygge stærke relationer til både kunder og forbrugere. Du kommer til at præge vores resultater direkte og kan se frem til en bred vifte af karrieremuligheder. 

Kan du smile i telefonen og proaktivt gå i front for kunderne? Så har vi en spændende stilling som kundekonsulent i Arla Foods’ danske kundecenter i Aarhus. Vi er ca. 25 medarbejdere, der varetager opgaver inden for kundesupport og salgskoordinering. Vi ligger i top blandt kundecentre/leverandører til den danske detailhandel og foodservice-branche. Det er vi utroligt stolte af – og det forpligter! Vi skal holde os skarpe, udfordre os selv og hver dag arbejde proaktivt for at sikre bedst mulig leverance til vores kunder og udvikling af os selv og forretningen.

Førsteklasses service til Arlas detail- og foodservice-kunder 
Som kundekonsulent bliver du det servicemindede ansigt udadtil over for vores kunder på det danske detail- og foodservice-marked. Du har primært telefonisk kontakt med kunderne, når de henvender sig med spørgsmål vedrørende ordrer, reklamationer mv. Derudover har du daglig kontakt til mejericentrene, salgsorganisationen, supply chain mv. 

Sammen med dine dygtige kolleger i kundecentret er du således med til at sikre Arla Foods’ høje serviceniveau både internt og eksternt – og altid med kunden i centrum. Du sørger for at skabe hurtigt overblik over kundens problemstilling og sikrer, at sagen bliver fulgt til døren med den bedste løsning. Sagerne kan være komplekse, og derfor forventer vi, at du er vedholdende og har en løsningsorienteret tilgang, hvor du sørger for at involvere alle relevante interessenter.

Du får en 37 timers arbejdsuge efter en turnusplan inden for kundecentrets åbningstider, som er 7.30 – 16.00 på hverdage og 7.30 – 13.00 lørdag og søndag.

En god afslutter, som kan gennemskue komplekse problemstillinger
Du har erfaring fra en lignende stilling – gerne inden for salg eller kundecenterdrift, og har du beskæftiget dig med procesoptimering og projektarbejde, er det et plus. Herudover er du en habil bruger af Excel og SAP R/3, og har du en videregående uddannelse såsom markedsøkonom, HA, HD eller lignende, hører vi også gerne fra dig.

Du motiveres af at håndtere administrative opgaver og samtidig modtage henvendelser telefonisk og løse problemstillingerne i tæt dialog med kunden. Du ser en positiv udfordring i at yde god service, hvor du udnytter dine evner til at sætte dig i kundens sted. Du skal derfor have en åben og fleksibel indstilling og kunne tænke ud af boksen. Med din strukturerede tilgang til dit arbejde og dit kølige overblik kan du bevare roen og smilet – også når tingene går stærkt. Du er samarbejdsorienteret, men det falder dig lige så naturligt at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver, selvom det stiller krav til din indsats og kvaliteten af dit arbejde. Engelsk i skrift og tale er en forudsætning, da flere af vores kunder er engelsktalende.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt. Tiltrædelse er 1. november 2016, men har du mulighed for at tiltræde før er det en fordel. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til Lena Gam Petersen på lepeb@arlafoods.com. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette link.

*LI-HF

Denmark