Come and work with us

Industrielektriker, Götene

Akut, förebyggande och förbättrande underhåll 
Du blir en del av elektrikergruppen inom vår underhållsavdelning. Tillsammans med oss kom-mer du att ansvara för akut, förebyggande och förbättrande underhåll på anläggningens el- och styrutrustning. Ett arbete som innebär att du kommer att ställas inför nya problem och spännande utmaningar. 

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, med vissa undantag, schemalagd beredskapstjänst-göring ingår. Tjänsten är tillsvidare och tillträde snarast.

Ett tekniskt intresse och erfarenhet från PLC 
För att lyckas behöver du ha några års erfarenhet som industrielektriker och där ha jobbat med felsökning i PLC. Vi tror också att du har ett tekniskt intresse och kan jobba både självständigt och tillsammans med andra. Rollen ställer även höga krav på att du har hög självständighet, ini-tiativförmåga och kreativitet.

Ansökan och kontakt 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till  ingamay.arvidsson@arlafoods.com märkt med  ”industrielektriker BSM” senast den 2016-10-23. För mera information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Underhållschef Gunnar Johansson, tel. 0708-157631, gruppledare El / Facklig kontaktperson LIVS, Johan Fornegård, tel. 070-5445294.


Sweden