Come and work with us

HR Business Partner, Falkenberg

Har du ett starkt driv, förmågan att agera med ett arbetsgivarperspektiv samt erfarenhet av HR-processer från ett internationellt bolag? Då kan det här vara rätt utmaning för dig. Som HR Business Partner för våra mejerier i Falkenberg och Kvibille får du arbeta brett med HR-frågor, driva och utveckla vårt lokala HR-arbete samt förankra HR-perspektivet både operativt och strategiskt. Med andra ord kan du se fram emot en spännande resa hos oss.  

Förändring, utveckling och utmaning
Falkenberg mejeri är norra Europas största tillverkare av Keso-cottage cheese och i Kvibille tillverkar vi kvalitetsostarna Kvibille Cheddar och Kvibille Ädelost. Du blir en del av Supply Chain HR i Sverige och kommer arbeta i ett team med andra HR Business Partners som erbjuder professionellt stöd till  Supply Chain-organisationen i Sverige. Du får ta dig an operativa och strategiska uppgifter parallellt. Det innebär, bland annat, att driva och utveckla det lokala HR-arbetet genom att implementera våra HR-processer inom exempelvis Performance & Talent Management. Frågor gällande fackliga relationer, arbetsrätt, personalpolicy, arbetsmiljö och rehabilitering, kommer också bli del av ditt arbete. Du rapporterar till HR Director Supply Chain SE.

På våra mejerier har vi ett stort fokus på att optimera vår verksamhet och utveckla våra ledare. Vi arbetar enligt Lean. Här kommer du få stora möjligheter att utmana både våra processer och rutiner samt bidra till ständiga förbättringar.

Med passion för HR och utvecklande utmaningar
För att lyckas behöver du ha en högskoleutbildning inom HR och minst 5 års erfarenhet från liknande arbete med fokus på utveckling av människor och organisation. Det är meriterande om du även har arbetat med HR-processer inom ett större internationellt bolag och har erfarenhet av förhandlingsarbete och anpassning av HR-processer till lokal verksamhet. Du har goda IT-kunskaper och god administrativ förmåga. Eftersom du kommer ingå i en global organisation, behöver du kunna tala och skriva obehindrat på engelska och svenska.

Du är en positiv och lyhörd lagspelare som vågar tänka nytt. Du ser eventuella problem som utvecklande utmaningar snarare än hinder. Dessutom har du ett proaktivt och konsultativt förhållningssätt, en god kommunikativ förmåga och god social kompetens. Det gör att du driver förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla organisatoriska nivåer är också en självklarhet.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 15 dec 2016. Välkommen att kontakta Vice President HR Lone Tvis, på +45 2949 5157 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk 

*LI-HF

Sweden