Come and work with us

Elektriker – Slagelse Mejericenter

Vi er på udkig efter en veloplagt og energisk elektriker til vedligeholdsafdelingen på Arla Foods Slagelse Mejericenter. Mejeriet forsyner hele Sjælland og de omkringliggende øer med frisk mælk og syrnede mælkeprodukter som fx yoghurt, ymer, ylette og A38. Vedligeholds-afdelingens 19 medarbejdere varetager drift og vedligehold af proces- og produktionsudstyr for hele mejeriet, der kører i døgndrift.

Du sikrer, at anlæggene kører som smurt
Du og dine kolleger skal sikre, at mejeriets produktionsudstyr, anlæg og utility fungerer optimalt. Du foretager elektrisk og mekanisk fejlfinding samt optimering og videreudvikling af det samlede produktionsanlæg.

Vi er i gang med at indføre SAP PM, og opfølgning i dette vedligeholdssystem bliver også en af dine opgaver. Anlæggene er store og komplekse, og du får mange faglige udfordringer, når du løser de daglige opgaver. Efter du har gennemgået oplæringsperioden, vil du sammen med 3 kolleger indgå i en tilkaldevagtordning i en 4-ugers turnus.

Industrielektriker med overskud og overblik
Du er industrielektriker eller tilsvarende, og hvis du har erfaring med fejlfinding på automatiske maskiner og PLC’er på en produktionsvirksomhed, er det en fordel. Du er stabil, effektiv og kvalitetsbevidst, og du giver ikke op, før en opgave er afsluttet tilfredsstillende. Du skal kunne lide at løse opgaver i tæt samarbejde med kolleger, og du sætter en ære i at færdiggøre dine opgaver til tiden og i god kvalitet. Da du skal løse opgaver på mejeriet, som kan have både produktionsmæssige og økonomiske konsekvenser, skal  du kunne holde hovedet koldt og bevare overblikket – også i pressede situationer. Derudover er du vant til at anvende IT, og du taler og skriver både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 4. november 2016. Mærk din ansøgning ”Elektriker” og send den til Slagelse Mejericenter, Karolinevej 1, 4200 Slagelse, att: Søren Bertelsen eller til soeren.bertelsen@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til vedligeholdschef Søren Bertelsen på 7214 7277.

 

Denmark