Come and work with us

Driven säljare sökes, Malmö

Trivs du med en omväxlande vardag som präglas av positiva möten i en föränderlig miljö? Inom affärsenheten Cheese, Butter & Fruitdrinks (CBF) blir du som säljare en viktig länk mellan Arla och våra kunder. Med distriktet som spelplan blir det din utmaning att driva marknaden och utveckla goda relationer med dagligvarukunder inom ditt egna distrikt. 

Du bidrar till ost och mejerimarknadens utveckling
Din utmaning blir att driva och utveckla ost och mejerikategorin inom ditt eget distrikt. Grunden för det arbetet bygger du med starka och goda kundrelationer där fokus ligger på att gemensamt utveckla kundens affär. I det ingår att ta fram idéer som kan utveckla säljplatsen och se till att dessa lösningar genomförs. Du kommer att arbeta systematiskt med sortiment, varuplacering och säljlösningar. På daglig basis kommer du att presentera och berätta om nya kampanjer och nyheter för våra kunder samt genomföra nya säljlösningar och sortimentsförändringar.

Tillsammans med ett sammansvetsat och erfaret regionalt team får du jobba med starka varumärken i en föränderlig bransch.

Du har driv, entusiasm och vilja
Du ska ha minst två års erfarenhet av försäljning inom dagligvaruhandeln som fältsäljare eller motsvarande och att du har gedigen kunskap om dagligvarubranschen. I ryggen har du minst en gymnasieutbildning och gärna IHM:s grundläggande säljutbildning eller motsvarande. Du är en skicklig förhandlare som är duktig på att presentera vårt erbjudande och driva positiva försäljningsresultat. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att jobba i program såsom Excel, Word och PowerPoint samt att du bor i Malmö med omnejd. 

Vi söker dig som har god planeringsförmåga och som skapar entusiasm i dina kundrelationer. Du är flexibel och lyhörd,  har en stark inre drivkraft och är fokuserad på att nå dina mål. Du är en relationsbyggare som gillar att samarbeta med andra. 

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2016-10-26. Välkommen att kontakta din regionala försäljningschef Hans Bogren på telefonnummer 070-320 09 17.

Ansök via denna länk*LI-HF

Sweden