Come and work with us

Affärsnära HR Business Partner, Stockholm

Har du passion för HR och kan förena detta med Arlas affär? Inom Arla Foods AB i Stockholm blir det ditt uppdrag att både stötta och utmana våra ledare på olika nivåer i organisationen genom att förankra HR-perspektivet i Arlas övergripande affär och strategi.

Med mycket driv och förmåga att arbeta nära affären
Vi söker dig som gillar förändringar och nya utmaningar. Hos oss blir du en del av vårt HR Business Partner team och kommer att rapportera direkt till HR-direktören för Arla Sverige. Som HR Business Partner sitter du med i flera funktionella ledningsteam och blir ett viktigt stöd för ledare runtom i organisationen. Du får ta dig an operativa och strategiska uppdrag parallellt. Det innebär bland annat att implementera och utveckla våra HR-processer inom exempelvis Performance & Talent Management samt hantera frågor gällande fackliga relationer, arbetsrätt, personalpolicys, arbetsmiljö och rehabilitering. Allt detta ger dig en utvecklande och mångsidig roll i en föränderlig miljö med ett öppet och positivt arbetsklimat.

Med bred erfarenhet av HR och vilja att driva förbättringar
För att axla den här omväxlande rollen behöver du en relevant högskoleutbildning inom HR- och arbetslivsfrågor samt en bakgrund som generalist. Det senare har du främst utvecklat genom minst fem till tio års arbete med välutvecklade HR-processer inom ett större internationellt bolag. Under denna tid har du också fått erfarenhet av Performance & Talent Management samt blivit en duktig projektledare som kan strukturera upp och driva ditt arbete självständigt. Eftersom du blir en del av en global organisation är goda kunskaper i såväl svenska som engelska ett måste.

Du är en driven person som vågar tänka nytt och har ett positivt mindset vilket gör att du ser eventuella problem som utvecklande utmaningar snarare än hinder. Genom ditt proaktiva och konsultativa förhållningssätt samt din starka sociala och kommunikativa kompetens driver du förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Dessa egenskaper gör också att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla organisatoriska nivåer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så fort som möjligt.

Ansökan och kontakt
Ansök senast den 11 oktober 2016. Välkommen att kontakta Maria Almlöf Johansson, HRBP, tel +4673 448 3437 för mer information om tjänsten. Ange i ansökan var du sett tjänsten. 

Ansök via denna länk
*LI-HF

Sweden